Haalauspalvelut

Tarjoamme huipputason haalaus- ja tunkkauspalveluja asennustöihin, joita ei ole teknisistä tai taloudellisista syistä, tilan ahtauden tai kuorman painon vuoksi mahdollista tehdä nostamalla. Tyypillisiä haalauskohteitamme ovat mm. muuntajat, kassakaapit, taideteokset, generaattorit, moottorit, lämmönvaihtimet ja ilmanvaihtokoneet sekä muut raskaat ja erittäin raskaat kohteet.

Kalusto

Haalauskalustomme käsittää erilaisia siirtopyörästöjä, -rullia, -palkistoja, vinssejä, tunkkeja ym. erikoiskalustoa. Tarvittaessa suunnittelemme sekä toimitamme projektikohtaisia nosto- ja siirtovälineitä asiakkaan tarpeen mukaan.

Suunnittelu

Haalaus- ja tunkkauspalvelumme perustuvat poikkeuksetta erittäin huolelliseen suunnittelu- ja insinöörityöhön. Kokenut haalaushenkilöstömme perehtyy kohteeseen ja toimittaa tarvittavat suunnitelmat ja muut asiakirjat erikoisoperaatioita varten.

Projektipalvelut

Yhdessä kuljetus- ja nosturiliiketoimintamme kanssa tarjoamme kokonaispalvelua koko toimitusketjulle, ”avaimet käteen” palveluun saakka. Vankan yhteistyöverkostomme kautta löydämme varmasti ratkaisun jokaiseen ongelmaan.

 

Kysy lisää haalauspalveluistamme